Axis Communications, companie lider al industriei de echipamente video de retea, anunta lansarea a trei camere de tip dome echipate cu o unitate de procesare cu Deep Learning (DLPU), care permite utilizarea cu succes a aplicatiilor inteligente bazate pe Deep Learning la marginea retelei. Camerele au preinstalata aplicatia AXIS Object Analytics, pentru o detectare fiabila cu mai putine alarme false.

AXIS_p3265_combo_retail_hotel_1700x700_2112

Camerele AXIS P3265-V/-LV/-LVE sunt concepute sa se potriveasca perfect in orice mediu, confera o calitate excelenta a imaginilor cu detalii criminalistice la o rezolutie de 2 MP cu pana la 60 fps, si dispun de un obiectiv cu distanta varifocala si un camp vizual de 100-360 grade. Datorita tehnologiilor Axis Lightfinder 2.0 si Axis Forensic WDR, camerele ofera culori reale si detalii amanuntite in conditii de luminozitate slaba sau intuneric aproape deplin. In plus, modelul AXIS P3265-LV si modelul AXIS P3265-LVE pentru uz exterior sunt echipate cu tehnologia Axis OptimizedIR pentru a oferi un nivel exceptional de claritate si precizie, chiar si in conditii de intuneric deplin.

axis-p3265-v-dome-camera,-ceiling-angle-left-en-US-351712

Principalelel caracteristici includ:

  • O calitate excelenta a imaginilor la o rezolutie de 2 MP;
  • Tehnologiile Lightfinder 2.0, Forensic WDR si OptimizedIR;
  • Sistem de analiza cu invatare profunda;
  • Conectivitate audio si I/O;
  • Caracteristici de securitate cibernetica integrate.

Despre Axis Communications

Axis contribuie la dezvoltarea unei lumi mai inteligente si mai sigure, prin crearea de solutii inovative, care ajuta la imbunatatirea securitatii si ofera noi moduri de dezvoltare a afacerilor. Ca lider al industriei de echipamente video de retea, Axis ofera produse si servicii de supraveghere si analiza video, control acces, interfoane si sisteme audio complete. Axis are peste 3.000 de angajati in peste 50 de tari si colaboreaza cu parteneri din intreaga lume pentru a oferi solutii. Fondata in 1984, Axis este o companie cu sediul in Suedia, listata la bursa NASDAQ Stockholm sub numele de AXIS. Pentru mai multe informatii despre Axis, vizitati site-ul: www.axis.com. Live la: https://www.facebook.com/AxisCommunicationsRomania/.a

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *