Bucureşti, 9 martie 2022

În 2 ani de pandemie, aproximativ 40% dintre brokerii francizaţi ai companiei AVBS Credit au ales să renunțe la job-urile din bănci şi să accepte noi provocări în carieră. Potrivit brokerului AVBS Credit, aşteptările pentru piaţa brokerajului de credite sunt că aproximativ 30% dintre angajaţii din sistemul bancar din România să accepte noi provocări şi implicit noi roluri, până la finele anului.

Specialiştii cu experienţă în domeniul financiar-bancar au pârghii eficiente şi la îndemână pentru a-şi îndeplini obiectivele şi pentru a accesa un alt grad al carierei. Conform datelor AVBS Credit, se estimează că 30% dintre românii care lucrează la acest moment în bănci vor rămâne în domeniul creditării,dar vor îmbrăţişa o altă formă de lucru.

„Încă din primul an de pandemie, cariera multor români a cunoscut o schimbare pe fondul lucrului remote sau hibrid, cu mare accent pe flexibilitate, nevoia de a petrece mai mult timp cu familia, dar şi oportunităţi diferite de evoluţie şi progres în carieră. La AVBS Credit, ne-am adaptat mediul de lucru şi am creat o cultură organizaţională capabilă să construiască un sistem de valori actuale, la care să adere toţi membrii echipei, în mod organic”, explică Valentin Anghel, CEO & Founder, AVBS Credit.

Valentin AVBS

Din dorinţa de a-şi arăta respectul şi aprecierea faţă de competenţele femeilor şi de a încuraja evoluţia profesională a acestora, pe tot parcursul lunii martie, AVBS Credit, compania românească de brokeraj bancar cu o experienţă de aproximativ 15 ani în piaţa de intermediere credite, oferă un discount de 50% din taxa pe franciză pentru doamnele din domeniul financiar-bancar care doresc o nouă dezvoltare a carierei, dar în domeniul intermedierii creditelor şi sunt dispuse să acceseze o franciză AVBS Credit în brokeraj bancar.

Ce primeşte concret un francizat AVBS Credit?

  1. Cât câştigă un broker de credite? Un broker de credite poate câştiga şi 200.000 euro pe an.

În orice etapă a carierei, specialistul financiar-bancar poate oricând să treacă de la statutul de angajat, la cel de antreprenor în sistem de franciză, oferind un nou start fresh carierei sale. Aşadar, cu cât va intermedia mai multe dosare de credite şi va fi dedicat profesiei, cu atât va ajunge să câştige mai mult. Un broker de credite în sistem de franciză, dedicat și angajat total în activitatea sa, poate să câștige chiar și 20.000 euro pe lună, adică peste 200.000 euro pe an.

  1. Cât timp mai are la dispoziţie un broker de credite? Un broker de credite are şansa să îşi facă singur programul.

Starea de bine, cunoscută ca şi well-being reprezintă cel mai bun canal de sănătate mentală pe care o echipă organizaţională îl are la dispoziţie. Obiectivul companiei este de a avea în echipă francizaţi performeri, motiv pentru care AVBS Credit pune accent pe autonomia programului şi pe independenţa planificării zilnice a sarcinilor şi a lucrului. Studiile psihologice organizaţionale arată că elemente precum calitatea vieţii influenţează într-o manieră vizibilă performanţa muncii şi a rezultatelor.

  1. Cât de mult poate să înveţe un broker de credite? Un broker de credite se poate dezvolta profesional.

Progresul în carieră este un deziderat pentru mulţi oameni. Astfel, AVBS Credit vine în sprijinul francizaţilor şi le pune la dispoziţie traininguri de specialitate, de vânzări, întâlniri cu reprezentanţii băncilor, dar şi suport privind realizarea primelor dosare de credite, susţinere în negocierea cu băncile, materiale de marketing pentru promovare, sprijin în selecţia echipei. Aceştia vor avea acces la o echipă profesionistă şi ghidaj permanent din partea managementului şi a directorului de francize, vor avea la dispoziţie un portofoliu extins de peste 30 de bănci şi IFN-uri dar şi circa 150 de oferte de creditare.

  1. Cum poate învăţa un broker de credite strategii de business cu rezultate? Un broker de credite poate să aibă acces la un ecosistem de succes, cu un istoric de 15 ani.

Brokerii francizaţi AVBS Credit beneficiază de multe avantaje în companie. În cadrul echipei, circa 60% sunt femei şi 40% bărbaţi, iar media de vârstă este de 35 ani, 80% provin din sistemul bancar şi au o experienţă medie de 5 ani în domeniul intermedierii creditelor. Viitorii brokeri de credite receptivi şi cu iniţiativă se pot bucura de succes în cadrul unei companii româneşti, recunoscută şi apreciată la nivel naţional, în cazul în care respectă regulile interne, ale legislaţiei în vigoare, aplică procedurile specifice de lucru şi aduc idei pentru dezvoltarea francizei AVBS Credit în România.

Cu sprijinul brokerilor de credite, românii beneficiază de soluții de creditare potrivite nevoilor și contextului lor financiar.

AVBS Credit lucrează cu peste 30 de bănci și IFN-uri din România, iar serviciile sunt gratuite pentru clienții care optează pentru un credit. AVBS Credit este membră A.R.B.C. (Asociația Română a Brokerilor de Credite). Alătură-te francizei AVBS Credit: https://www.avbs.ro/franciza-avbs/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *