Agentia Nationala pentru Sport si inotatorul Razvan Florea s-au alaturat programului “Spor la Sport!”

Florian Gheorghe, Presedintele Agentiei Nationale pentru Sport s-a alaturat Programului National de reamenajarea a terenurilor de sport in aer liber “Spor la Sport!” initiat de catre POLICOLOR S.A., institutia sa urmand sa promoveze activitatea Programului.
Deasemenea, cel mai bun inotator roman, Razvan Florea, a acceptat sa sprijine Programul “Spor la Sport!”, aparand gratuit intr-un spot de promovare al acestui program.

Programul “Spor la Sport!” a fost initiat de catre POLICOLOR S.A. si consta in alocarea unor procente din vanzarile vopselei Spor pentru renovarea si reamenajarea unor terenuri de sport in aer liber cu acces gratuit, din toata tara.
Primul obiectiv la Programului este realizat impreuna cu Primaria Generala a Municipiului Bucuresti in Parcul Tineretului, unde a fost amenajat un teren de baschet si doua terenuri de tenis cu piciorul la intrarea dinspre Liceul Sincai.
Inaugurarea noului teren de sport va avea loc miercuri, 1 Iunie, la ora 10.45 si va consta in organizarea unor meciuri de baschet si tenis cu piciorul intre echipe alcatuite din copiii ce vor fi prezenti in parc de-a lungul zilei.
Castigatorii vor primi premii constand in tricouri, sepci, mingi, si alte obiecte promotionale oferite de catre POLICOLOR S.A.

Despre AdEntity

La eveniment si-au anuntat prezenta numeroase personalitati din viata sportiva si politica alaturi de conducerea companiei POLICOLOR S.A..

Policolor- Roxana Matei, brand manager, 0740.271.195
Adentity – Andreea Simion, account manager, 0726.945.393

ADENTITY

www.adentity.ro

Contact ADENTITY

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *