Carlsberg este berea oficială a Campionatului Mondial de Ski de la Bormio

Bucureşti, 9 februarie 2005 – Pentru a noua oară, cunoscuta marcă de bere superpremium Carlsberg este sponsor oficial al Campionatului Mondial de Schi Alpin. Desfăşurat în perioada 28 ianuarie – 13 februarie sub egida Federaţiei Internaţionale de Ski – FIA, evenimentul reuneşte la Bormio, în Italia, mii de spectatori şi vedete mondiale ale celui mai îndrăgit sport de iarnă, susţinut oficial încă din 1997 de berea Carlsberg.
Carlsberg este berea oficială a Campionatului Mondial de Ski de la Bormio

Keld Strudahl, International Sponsorship Director în cadrul grupului Carlsberg, declară: “Asocierea Carlsberg cu unul din cele mai nobile sporturi – schiul – este o consecinţă firească a filosofiei mărcii de a susţine competiţii în care dragostea de natură se completează cu emoţia întrecerii sportive. Carlsberg crează la Bormio atmosfera de distracţie atât pe pârtia de schi, cât şi în afara ei, astfel ca fiecare participant să trăiască cu intensitate experienţe unice.”
Anul acesta, Carlsberg sponsorizează cele mai importante probe înscrise în Campionatului Mondial: coborâre (bărbaţi), slalom uriaş (bărbaţi şi femei), slalom (bărbaţi) şi super G (femei). De asemenea, celebra marcă de bere organizează Cursa Pro-Am, prin care schiorilor şi amatorilor de snowboard li se oferă şansa de a-şi testa abilităţile alături de legendele schiului mondial: Pirmin Zurbriggen sau Luc Alphand. Staţiunea Bormio din regiunea Lombardia devine în perioada Campionatului de Schi capitala distracţiei mondiale prin petrecerile Carlsberg “After-Ski” organizate pentru miile de spectatori iubitori de schi şi de bere Carlsberg.
Şi în România, Carlsberg oferă pasionaţilor de schi o serie de acţiuni dezvoltate sub celebrul concept “Carlsberg – Probably the best after-ski in the world”. Până pe 20 februarie, iubitorii schiului din România se vor întâlni cu Carlsberg atât pe pârtii, cât şi în locaţiile “after-ski”. Echipele Carlsberg vor realiza fotografii cu pasionaţii de schi, pe care aceştia le vor putea vedea a doua zi accesând www.carlsberg-ski.ro (valabil până la 1 Martie 2005). De asemenea, Carlsberg îi aşteaptă pe iubitorii sporturilor de iarnă cu concursuri incitante pe pârtie, iar după lăsarea serii, îşi întâmpină prietenii în locaţiile “after-ski” din Sinaia şi Poiana Braşov, unde le pregăteşte mini-petreceri şi concursuri cu premii.
Carlsberg este recunoscut în toată lumea ca un susţinător consecvent al sportului, de la campionatele de fotbal la cele de schi şi de golf. Din 1997, Carlsberg este sponsor oficial la toate ediţiile Cupelor şi Campionatelor Mondiale de Schi Alpin.

Despre Tempo Advertising

Accesând site-ul internaţional www.carlsberg.com, iubitorii sporturilor de iarnă pot afla amănunte despre competiţia internaţională FIS Alpine World Ski Championships Bormio 2005, despre conceptul After Ski, precum şi alte informaţii legate de asocierea mărcii Carlsberg cu schiul.
Persoane de contact pentru informaţii suplimentare:
Alina Bratu, PR Manager URBB: 021 205 51 60 sau 0722 22 11 64.
Eliza Rogalski, PR Manager Tempo Advertising: 314 15 15 sau 0745 12 12 38.

silviu.caimac@tempoadvertising.ro

TEMPO ADVERTISING

www.tempoadvertising.ro

Contact TEMPO ADVERTISING

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *