Vă așteptăm pe 9 septembrie 2016, în satul Dumbrăvioara, comuna Ernei, jud. Mureş, unde Chemark Rom va organiza evenimentul “ Ziua Porumbului ”, la ferma Agroprest , în parteneriat cu compania Du Pont, începând cu ora 11.00.
Logo
Logo
Comunicat de presă

Brașov, 5 septembrie 2016

Chemark Rom SRL

Str. Câmpul Alb, nr.1, Codlea, Braşov

Tel: 0268.253.019; Fax: 0268.254.046

office@chemarkrom.ro

www.chemarkrom.ro

Ziua Porumbului, Mureș – întâlnirea specialiștilor din domeniul agro

Pe 9 septembrie 2016, în satul Dumbrăvioara, comuna Ernei, jud. Mureş, Chemark Rom va organiza evenimentul “Ziua Porumbului”, la ferma Agroprest, în parteneriat cu compania Du Pont, începând cu ora 11.00.

Tehnologiile de protecţie a culturilor aplicate, prezentate invitaţilor de către firmele participante, repectiv Du Pont, Nufarm, Bayer, Belchim și Adama au scopul de a-i inspira pe fermieri în alegerea celei mai potrivite game de protecție pentru culturi. Se recomandă o monitorizare continuă a stării de sănătate a tuturor culturilor agricole, respectarea programelor de combatere a agenţilor patogeni şi a momentului optim de aplicare a tratamentelor.

În condiţiile pedoclimatice din ţara noastră, cultura de porumb este frecvent atacată pe toată perioada de vegetaţie de un complex de boli şi dăunători care au impact negativ asupra stării de sănătate a plantelor, reducând considerabil atât producţia, cât şi calităţile de consum ale acestora.

Companiile Sumi-Agro, Syngenta, Donau Saat, KWS, Saaten Union, Maisadour și Marton Genetics vor prezenta loturi demo cu hibrizi de porumb cu caracteristicile şi modul de adaptare ale fiecăruia la clima din zona de centru a ţării.

Compania Chemark Rom a creat deja o tradiţie din participarea şi organizarea de evenimente pentru fermieri şi fitofarmaciști, într-un cuvânt pentru toţi cei care activează în sectorul agricol din România. Compania se alătură, prin activitatea desfășurată, eforturilor depuse de către micii și marii agricultori de a obține o productivitate agricolă crescută. În acest scop, Chemark Rom oferă o paletă largă de produse, ambalate în concordanță cu nevoile utilizatorilor, precum și o gamă complexă de servicii și tehnologii personalizate pentru nutriţia şi protecţia plantelor prin conceperea și implementarea unor tratamente eficiente, ce sunt apoi prezentate producătorilor agricoli.

Prin repezentantii săi, Chemark Rom îşi intensifică an de an eforturile şi creativitatea pentru a dezvolta servicii noi, adaptate specificului local, capabile să răspundă nevoii fermierilor din România de a deveni mai competitivi şi de a avea recolte mai bogate şi calitative, de la an la an.

În 2016, evenimentele în câmp grupate în jurul loturilor demonstrative pregătite de Chemark Rom au adus împreună peste 2000 de fermieri din întreaga ţară, în 8 locaţii din zone diferite ale ţării. Participanţii au descoperit cu ocazia acestor evenimente, soluţiile de sezon Chemark Rom în ceea ce priveşte protecţia şi nutriţia plantelor. Şi cu ocazia acestui eveniment, va fi prezentat un program de nutriţie complet pentru cultura de porumb cu o tehnologie atent selectată.

Pe lângă prezentarea tehnică a platformelor, invitații vor avea parte de surprize pregătite de echipa Chemark Rom, în ton cu evenimentul “Ziua Porumbului”, iar compania John Deere va realiza demonstraţii cu utiliaje agricole, fiind așteptati aproximativ 400 invitați.

Evenimentele Chemark Rom (www.chemarkrom.ro) organizate atât ca oportunităţi specializate pentru profesionişti, cât şi ca ocazii de socializare în câmp, îşi dovedesc în continuarea utilitatea pentru toate părţile implicate, iar dovada în acest sens o reprezintă participarea în număr foarte ridicat a fermierilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *