Buruienile care cresc necontrolat pe plantatiile agricole afecteaza culturile.
Pesticide-AZ.ro – Erbicide eficiente care protejeaza culturile agricole de plantele parazite
Prin gama sa variata de erbicide, magazinul online denumit Fermierul asigura agricultorilor o gama variata de astfel de produse, foarte eficiente in lupta impotriva buruienilor.

Datele statistice arata ca gradul de compromitere al suprafetelor cultivate de plantele parazitare este mult mai ridicat decat in cazul insectelor daunatoare. Buruienile se extind mult mai repede, cresc necontrolat si sustrag din sol resursele minerale si nutritive, impedicand culturile agricole sa se dezvolte.

Tocmai de aceea, fermierii care desfasoara activitati agricole in domeniul cultivarii plantelor este necesar sa foloseasca erbicide. Aceste produse distrug vegetatia parazitara si impiedica exstinderea pe intreaga suprafata cultivata cu porumb, grau, floarea-soarelui, rapita, orz, ovaz sau orzoaica.

Mecanismul de functionare al erbicidelor

La fel ca si in cazul insecticidelor, erbicidele sunt produse toxice in a caror compozitie intra substante chimice cu rol in distrugerea plantelor parazite care cresc inoportun pe terenurile cultivate.

Aceste produse au insa o capacitate selectiva, in sesul ca ele distrug doar anumite tipuri de vegetatie, fara a afecta culturile agricole. Chiar daca in jurul produselor erbicide exista numeroase contradictii referitoare la gradul de eficienta, fermierii trebuie sa stie faptul ca ele pot fi utilizate fara probleme, daca sunt respectate toate indicatiile inscrise pe ambalajul produselor si in prospectul tehnic care le insoteste. Mai mult, produsele se comercializeaza in baza unor omologari cu regim strict, emise de specialisti in domeniu.

Pesticide-AZ.ro asigura o gama foarte variata de erbicide

Magazinul online Pesticide-AZ este o fitofarmacie virtuala care pune la dispozitia agricultorilor peste 30 de tipuri de erbicide.

Toate produsele comercializate de reprezentantii acestei fitofarmacii on-line sunt omologate corespunzator si au o arie de actiune larg raspandita, fara a compromite insa plantele cultivate pe camp.

Eficienta produselor a aratat faptul ca ele sunt oportune pentru a distruge buruienile care compromit culturile de legume, in special cele de rosii, cartofi, ardei, castraveti sau varza, precum si vegetatia parazitara care afecteaza culturile de cereale.

Produsele comercializate se gasesc atat sub forma de pudra, cat si sub forma lichida. Din categoria erbicidelor lichide, puteti achizitiona revolutionarul Select Super, in varainta de 20 de ml, care are un timp de actiune foarte scurt si ofera protectie indelungata impotriva vegetatiei parazitare.

In cazul produselor erbicide de tip pudra sau granule trebuie retinut faptul ca ele sunt destinate protejarii impotriva daunatorilor vegetali ai suprafetelor mari, care depasesc 5 hectare.

Un exemplu de astfel de erbicid este Sencor 70 WP. Substanta activa a acestui produs este Metribuzin si actioneaza prin impedicarea efectuarii procesului de fotosinteza al buruienilor.

Persoanelor care utilizeaza astfel de produse le este recomandat sa respecte toate indicatiile inscriptionate pe ambalaj cu privire la modul de folosire. In compozitia lor chimica intra substante toxice, care pot pune in pericol sanatatea utilizatorilor.

Pesticide-AZ.ro – Date de contact

Pentru detalii suplimentare despre intreaga gama de pesticide, erbicide sau insecticide comercializate de fitofarmacia virutala Fermierul accesati magazinul online: www.pesticide-az.ro

Pentru comenzi sau informatii suplimentare telefonati la numarul: 0724 254 542

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *