Se intampla sa avem nevoie, la un moment dat, un mijloc de transport usor si rapid, care sa ne duca la destinatie, fara sa ne facem griji de trafic. Sau se poate intampla sa te lase masina exact cand iti este lumea mai draga, iar in acele momente iti doresti sa fi avut cel putin o alta alternativa a transportului.

Am observant ca noul fenomen, care a luat mare amploare in ultima vreme, este trotineta electrica. Si sa recunoastem, sunt practice, usor de depozitat si o alternativa mai ecologica, mai prietenoasa cu natura.

Nu stiu sigur daca acest brand a pornit sau nu tot de la americani, cert este ca ma bucura faptul ca oamenii incep sa isi puna un semn de intrebare, cand vine vorba de poluare si de metode de impiedicare a acesteia, sa nu ia amploare mai mare decat a luat deja.

Daca si tu esti in cautarea unei trotinete electrice, atunci iti recomand produsele Wheel-E. Este un magazin online, prezent din anul 2000, ce au peste 1.2 milioane de euro, cifra de afaceri! Ceea ce inseamna ca deja sunt un nume mare pe piata romaneasca, cu rezonante si pe piata europeana: Wheel-E, Dealer E-twow unic autorizat in Europa, colaboreaza cu peste 200 de companii din Germania, Spania, Grecia, Ungaria, Bulgaria si Romania.

Acest site si-a inceput activitatea de e-commerce si vanzari ca promotori ai trotinetei electrice E-Twow la nivel European, iar anul acesta si-au propus sa devina cel mai mare magazin online de articole sportive, echipamente sportive si gadgeturi din tara noastra.

Daca nu stiati, E-twow este prima trotineta electrica portabila, cel mai economic vehicul din lume construit vreodata. Gratie metodelor ingineresti avansate, a fost posibila crearea unui design dinamic (inclusiv garda la sol redusa, roti de 200mm, ghidon ajustabil pe inaltime, sistem de pliere completa) si modern, trotineta electrica perfecta pentru mediul urban. Totodata, au fost adaugate tehnologii de ultima generatie, printre care se numara sisteme precum KERS (kinetic energy recover system) – sistem de recuperare a energiei cinetice, sistem franare regenerativa, franare magnetica, pilot automat.

Cred cu tarie ca oricine, copil sau adult, ar trebui sa aiba o trotineta electrica si sa se gandeasca la faptul ca, daca ar circula cu aceasta macar o data sau de doua ori pe saptamana, inlocuind mersul cu masina, ar controbui la o ameliorare a efectelor daunatoare pe care gazele emise de carburanti le au asupra mediului inconjurator.

In concluzie, nu doar ca eviti stresul aglomeratiei din trafic, dar ajuti natura contra poluarii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *