SomProduct Romania, unul dintre cei mai mari retaileri de pe piața Home&Deco din România, continuă ofertele cu ocazia Cyber Week la o gamă variată de produse pentru casă.
Reduceri continua la SomProduct!
Reduceri continua la SomProduct!
Cyber Week 2017 este o campanie de reduceri post Black Friday. Ce semnifică? O săptămână întreagă de discounturi care ajung până la 70% în shop-ul online https://www.somproduct.ro/cyber-week

În perioada 20 Noiembrie- 26 Noiembrie 2017, în magazinul online https://www.somproduct.ro/ cât și în cele fizice din Cluj Napoca, București și Brașov, clienții pot beneficia de reduceri care au crescut și au ajuns la 70% la o gamă variată de categorii de produse: canapele, saltele, paturi, mese, scaune, lenjerii de pat, covoare și multe alte decorațiuni interioare, în limita stocului disponibil.

“Cyber Monday este un eveniment de reduceri celebru in America. În România, Cyber Monday sau Cyber Week, cum am denumit-o noi, nu are același succes dar ne propunem sa îl propulsăm în preferințele clienților. Cyber Week este o campanie de reduceri post Black Friday cu oferte la accesorii pentru casă, care ajung până la 70% discount. Suntem pregătiți pentru valul de comenzi plasate online și avem convingerea că vor fi toate onorate și livrate în cel mai scurt timp, inainte de sarbători”, declară Cosma Oana, reprezentant Somproduct.

Ce alte beneficii ofera Cyber Week:

1.Sansa de a achizitiona produsul preferat cu reducere mare

2.Transport gratuit la comenzile de peste 149 lei

3.Suport din partea echipei SomProduct

4.Ai 7 zile la dispozitie sa iti achizitionezi produsul dorit

5.Livrarea coletului inainte de sarbatori

6.Posibilitatea de a plati cosul de cumparaturi in 6 rate

SomProduct oferă transport gratuit la toate comenzile care depășesc valoarea de 149 Lei.

În plus, clienții pot opta pentru plata în 6 rate a coșului de cumpărături prin cardurile de cumpărături: Card Avantaj, StarBT, BRD Finance, Garanti Bank, BCR.

Fiți pe fază și comandați produsele preferate cu reduceri de până la 70% de aici: https://www.somproduct.ro/cyber-week

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *