5 caracteristici inovative ale gravatoarelor profesiona

Cu cat avansam in timp cu atat suntem tot mai surprinsi de solutiile inovatoare in materie de tehnologie ale producatorilor de echipamente profesionale industriale. Pornind de la dificultatile intalnite de cei care lucreaza in domenii specializate si folosesc zilnic aceste echipamente, producatorii s-au folosit de tehnologie pentru a crea instrumente profesionale care sa poata fi mai usor de folosit si sa produca rezultate cat mai bune.

Atunci cand vorbim de gravare cu laser, vorbim de echipamente speciale care au dus aceasta activitate la un nivel inalt. Exista gravatoare profesionale in marile industrii care au caracteristici deosebite. Cinci dintre acestea merita o atentie sporita:

Gravura-laser

SmartACTTM

            Smart ACTTM este o caracteristica a gravatoarelor profesionale care permite reducerea timpilor de accelerare si implicit, a timpilor de prelucrare pentru o productivitate eficienta si rezultate de calitate intr-un timp cat mai scurt.

Auto Focus

Cu ajutorul optiunii Auto Focus se realizeaza lucrari de calitate superioara. Aceasta caracteristica evita eroarea umana de ajustare a distantei corespunzatoare pe zona de gravura. Prin Auto Focus aceasta distanta este setata automat de catre gravator prin tehnologie de ultima generatie.

Drag-N-Engrave

            O munca eficienta presupune si o mobilitate sporita in timpul derularii activitatilor. Optiunea Drag-N-Engrave permite alegerea pozitiei de gravare intr-un mod simplu si rapid. Caruciorul se muta exact in pozitia dorita si se declanseaza gravatorul prin butonul de pornire.

SmartLID

In cazul spatiilor restranse pot aparea dificultati de adaptare la locul de munca si de derularea a activitatii. Gravatoarele profesionale sunt dotate cu optiunea Smart LID care permite deschiderea capacului gravatorului cu laser atat din fata, cat si din spate atunci cand se executa activitati de intretinere.

Pass-through Doors

O alta facilitate pe care o creeaza gravatoarele cu laser profesionale este realizarea eficienta a unor lucrari de dimensiuni mai mari. In acest sens, extrem de utila este functia Pass-through Doors care dezvolta un design cu usi fata-spate pentru o mobilitate sporita.

Descopera aceste functionalitati si multe altele la aparatele de gravare cu laser din magazinul specializat PIN.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *