București, 2 martie 2018: Sony Interactive Entertainment Europe (SIEE) revine cu o nouă ofertă adresată tuturor jucătorilor PlayStation, care pot achiziționa abonamentul PlayStation Plus pe 12 luni cu 25% reducere.

Oferta este disponibilă pe PlayStation Store România de vineri, 2 martie, începând cu ora 12:00, și până pe 23 martie, aceeași oră.

Cu PlayStation Plus, membrii activi se pot bucura de avantaje exclusive: acces la componenta multiplayer online a jocurilor, două titluri pentru PS4 oferite gratuit în fiecare lună, precum Bloodborne și Ratchet and Clank în luna curentă, reduceri exclusive, 10GB pentru stocarea online a progresului din jocuri, și titluri bonus.

Pentru a afla mai multe despre ofertă, accesați următorul link.

Despre Sony Interactive Entertainment Europe Ltd

Sony Interactive Entertainment Europe (SIEE), cu sediul în Londra, Regatul Unit, este responsabil pentru brandul PlayStation® și gama de produse și servicii din 109 teritorii deservite de SIEE ca sediu regional al Sony Interactive Entertainment (SIE). PlayStation a reprezentat inovația pe piața de entertainment încă de la lansarea versiunii originale PlayStation în Japonia, în anul 1994. Gama de produse și servicii PlayStation include PlayStation 4, PlayStation VR, PlayStation Vita, PlayStation 3, PlayStation Store, PlayStation Plus, PlayStation Video, PlayStation Music, PlayStation Now, dar și titlurile PlayStation dezvoltate de Studiourile SIE Worldwide.
PlayStation și logo-ul SIE Diamond sunt mărci înregistrate ale Sony Interactive Entertainment Inc. Toate celelalte mărci aparțin proprietarilor lor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *