costa_brava_beach-942

Spania – o tara atat de cunoscuta si totusi atat de putin exploatata. Spania este o tara cu un bogat potential turistic datorita locurilor inedite pe care le detine. Iar unul dintre acestea este statiunea Costa Brava. Daca esti in cautare de un loc deosebit pentru urmatoarea ta vacanta, prinde oferte in Costa Brava si vei fi multumit de alegere.

Costa Brava este o statiune din nord- estul Spaniei, in apropiere de Barcelona. Acesta este un alt mare avantaj pentru ca odata cu un sejur de exceptie pe plajele frumoase din Costa Brava vei avea ocazia sa vizitezi si Barcelona. Daca te intrebi ce face ca aceasta statiune sa fie de cele mai multe ori printre primele alegeri ale turistilor occidentali care viziteaza Europa, ei bine vei afla din urmatoarele randuri.

Costa Brava este locul celor care indraznesc, celor care ies din tipare, este locul curajului si al depasirii limitelor. Asta se intampla si cu relieful acestei statiuni. Costa Brava se refera la salbaticia coastei deoarece aici este unul dintre locurile din lume in care marea si muntele isi dau intalnire intr-un mod spectaculos. Pentru iubitorii combinatiei de munte si mare, Costa Brava este locul perfect.

Plaje intinse cu nisip fin, mult soare, palmieri, cladiri pitoresti si o atmosfera deosebita sunt doar cateva dintre motive de a cauta oferte Costa Brava. Vei fi surprins sa constati ca atmosfera mediteraneana este cu totul diferita fata de alte locatii. Faptul ca aceste locuri au fost si sunt locuite in continuare de mii de persoane face ca atmosfera sa fie extrem de primitoare si calduroasa. Regiunea nu este doar un loc populat de turisti an de an, transformat in ceva comercial si banal, ci locuitorii de acolo reusesc sa umanizeze acele tinuturi si sa creeze o atmosfera foarte placuta.

In Costa Brava vei gasi plaje atipice, salbatice, care nu seamana cu restul plajelor pe care le-ai mai vazut. Datorita peisajelor de vis, plajele ofera privelisti superbe. Te poti bucura de ele alaturi de familie sau alaturi de prieteni. In ambele situatii, Costa Brava ofera posibilitati de relaxare si distractie. Tuturor acestor aspecte li se adauga o bucatarie recunoscuta in toata lumea, specialitati deosebite de mancare pe care ar fi pacat sa le ratezi. Cauta oferte in Costa Brava pentru urmatoarea ta vacanta!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *