Chiar daca ai apelat sau nu vreodata la o firma care ofera servicii de dezinsectie cu siguranta ai auzit cel putin o data despre acestea. Cand este utila aceasta si care sunt locurile in care poate fi efectuata dezinsectia sunt intrebari la care voi incerca sa raspund cat mai in detaliu in cadrul acestui articol.
Dezinsectia este procesul prin care se elimina prin orice mijloace insectele daunatoare sanatatii omului, animalelor sau culturilor agricole. Prin aceasta actiune se previne transmiterea unor boli care pot afecta atat sanatatea umana cat si cea animala sau agricola. Pentru ca dezinsectia sa poata avea rezultatele dorite este necesar ca aceasta sa fie realizata de o echipa de profesionisti.

3deratizare-PT-NET

Chiar daca procesul de dezinsectie se poate realiza si de catre persoane neautorizate in acest sens, cu siguranta ca rezultatele obtinute nu vor fi la acelasi nivel cu rezultatele obtinute de catre o firma specializata in domeniul dezinsectiei. De ce? Pentru ca cei care lucreaza intr-o astfel de firma sunt special pregatiti in acest sens si utilizeaza cele mai performante modalitati de dezinsectie. Daca tot a venit vorba despre acest lucru, iata care sunt tipurile de dezinsectie pe care poti sa le achizitionezi de la o firma care ofera astfel de servicii.
Dezinsectia profilactica, sau de prevenire este procesul prin care se igenizeaza o incapere cu scopul de a preveni aparitia insectelor daunatoare.
In cazul in care insectele daunatoare deja au aparut dezinsectia de prevenire nu mai este utila motiv pentru care trebuie apelat la celalalt tip de dezinsectie si anume dezinsectia de eliminare sau curativa. Aceasta presupune un set de actiuni prin care insectele daunatoare sunt eliminate, actiuni care nu sunt daunatoare omului sau mediului inconjurator.
Locurile in care poate fi executata una dintre aceste doua modalitati de dezinsectie sunt urmatoarele:

  • Case;
  • Camine aferente retelelor de alimentare cu apa, canalizare, alimentare cu energie termica;
  • Parcuri, cimitire, lacuri, mlastini, balti, maluri de apa;
  • Targuri, piete;
  • Zone demolate si in care nu s-a mai construit nimic;
  • Subsoluri umede, inundate sau uscate;
  • Cladiri ale institutiilor publice;

Pentru a putea afla care sunt tarifele pe care le practica o firma care ofera servicii de dezinsectie este necesar sa iei legatura cu o astfel de firma. Companiaddd.ro este firma care ofera cele mai bune tarife dezinsectie motiv pentru care recomand cu toate increderea serviciile acestei firme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *