In timp ce anumiti angajatori isi inchid portile si fac concedieri masive, studio videochat money-studio.ro are sute de posturi disponibile, conditiile si mediul de lucru fiind la superlativ.

Te poti angaja ca model videochat fara experienta, fara sa ti se ceara diplome peste diplome sau alte calificari. Angajarea in sistem se face fara interventii si fara excluderi si din moment ce ai dobandit postul, esti sigura de el si te poti bucura linistita de privilegii.
Money-studio este un angajator de nota 10 deoarece:

cta

-ofera angajatelor salarii generoase. O debutanta poate incasa 10 000 de dolari, iar modelele cu experienta nu au limita superioara de salariu. In sistem s-au inregistrat venituri lunare ale angajatelor de 50 000 de dolari. Salariul este completat mereu de bonusuri.

Chiar acum in cadrul agentiei se desfasoara concursurl “Moneygirl”. Castigatoarele se vor bucura de urmatoarele premii: un apartament ultraluxos, mobilat si decorat cu gust, o masina sport performanta, o excursie exotica cu numar maxim de stele, cumparaturi in valoare de 5 000 de euro de la magazinele exclusiviste din Bucuresti.

-ajuta modelele sa se impuna pe piata si sa obtina succesul financiar organizandu-le sedinte foto-video si punandu-le la dispozitie stilisti care sa le schimbe imaginea. Fetele care lucreaza in sistem au adevarate portofolii care le pot propulsa in alte domenii din industria frumusetii.
-da libertatea fetelor sa isi stabileasca turele de lucru astfel incat sa isi poata continua studiile, sa obtina permisul de conducere, fiindca le asteapta un viitor luminos.

-se implica alaturi de angajate pentru realizarea materiala a acestora. Modelele isi pot cumpara apartamente sau vile direct de la dezvoltator si masini in leasing. In cazul in care doresc sa isi mareasca buzele, sa isi faca lifting sau sa isi puna silicoane, pot face aceste operatii estetice in rate la cele mai bune clinici.

-ofera conditii de lucru de lux. Camerele sunt curate, luminoase, aerisite, mobilierul de lux. De asemenea nimeni nu poate patrunde in camera modelului in timpul lucrului. Aparatura este de asemenea performanta sa le ajute pe fete sa obtina bunurile dorite.

-asigurarea securitatii si sanatatii. In studio nu pot intra persoane straine, angajatele nu sunt stresate si nu exista boli profesionale ca in alte domenii de activitate.
In spatele fiecarui model sta o echipa de profesionisti care o pregateste pentru succesul international. Fetele au la dispozitie fotografi care stiu sa le puna in valoare atuurile, stilisti care sa le invete sa se machieze si coafeze corect.

Money-studio pregateste femeia obisnuita pentru o viata sociala de maxim succes. De la aparitia agentiei pe piata de profil din Romania nu a facut niciodata concedieri sau restructurari.
Prin intermediul acestui angajator te realizezi cu certitudine pe toate planurile, fara sa muncesti pana la epuizare in mai multe schimburi.

Money-studio isi respecta angajatele si le sustine permanent in tot ceea ce fac. Exista angajatori care te leaga de ei sau conditioneaza relatiile de munca, dar angajatorul prezentat mai sus este atipic si de o generozitate iesita din comun. Asa ca nu mai plange, daca tocmai ai fost anuntata ca te-au disponibilizat de la un amarat loc de munca! Incearca-ti norocul la Money-studio.ro si nu vei regret!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *