TOKYO, Japonia, 28 ianuarie 2019 –Seiko Epson Corporation a fost inclusă în Topul 100 Derwent al Inovatorilor Globali 2018-2019, realizat de compania americană Clarivate Analytics, din Philadelphia. Epson a fost inclusă în această listă în fiecare an începând cu 2011.

Seiko Epson este inclusă din nou, și în acest an, în rândul Inovatorilor Globali din Top 100 Derwent. Compania se află, de asemenea, în topul celor mai buni dintre cei buni, fiind una dintre cele 35 de organizații recunoscute în top pentru al optulea an consecutiv de la demararea programului în 2011. Companiile menționate în acest clasament demonstrează în mod constant performanțe solide în obținerea cu succes a recunoașterii inovațiilor pe care le produc, inclusiv de către omologii lor, creând produse și servicii adresate piețelor globale și oferindu-le altora o bază pe care să construiască.

Seiko Epson aplică frecvent pentru obținerea unor volume mari de patente și a avut o rată mare de succes anul acesta în a obține aceste drepturi. De asemenea, compania a demonstrat performanțe globale îmbunătățite în ochii autorităților Cvadrilateralei (SUA, Japonia, China și Europa) față de anul trecut. Seiko Epson a primit felicitări de la Clarivate Analytics pentru recunoașterea prestigioasă care i-a fost acordată, din nou, în acest an.

Compania Epson deține un număr mare de patente la nivel global și lucrează constant cu agenții de patentare din peste 20 de țări. În clasamentul patentelor pentru 2017, Epson s-a poziționat pe locul 9 în Japonia ca număr de patente acordate, pe locul al 22-lea în SUA și pe poziția a 16-a în China (printre companii străine). În zona videoproiectoarelor și a imprimantelor cu jet de cerneală, acolo unde Epson aspiră constant să își rafineze tehnologiile, compania se află printre liderii industriei în termeni de cantitate și calitate a patentelor. Astfel, Epson este catalogată companie de clasă mondială în ceea ce priveşte proprietatea intelectuală.

„Este o onoare să fim selectați ca una dintre companiile prezente în Top 100 Derwent al Inovatorilor Globali pentru al optulea an consecutiv”, declară Toshiya Takahata, CO și manager administrativ general al Diviziilor Corporate Planning și Intellectual Property, din cadrul Epson. „În baza viziunii Epson 25, asociem business-ul cu strategiile de proprietate intelectuală și ne concentrăm pe achiziționarea de patente de înaltă calitate care vor contribui semnificativ la creşterea afacerii noastre. Ca atare, considerăm criteriile de premiere ale acestui top importante ca indicatori ai succesului strategiei noastre și acceptăm acest premiu ca pe o dovadă a calității și a nivelului global dobândite de proprietatea noastră intelectuală. Conform filosofiei sale de management, Epson caută să devină o companie indispensabilă, ambiție pe care compania o consideră strâns legată de realizarea țelurilor de dezvoltare durabilă ale Națiunilor Unite. Vom continua să ne conducem business-ul în lumina activităților de proprietate intelectuală cu scopul de a crea o societate sustenabilă”, a mai adăugat Toshiya Takahata.

Topul 100 Derwent al Inovatorilor Globali analizează proprietatea intelectuală și tendințele de patent pe baza datelor de proprietate pentru a determina care sunt cele mai inovatoare corporații și instituții din lume. Analiza acoperă patru criterii de bază: volumul patentelor, succesul, globalizarea și influența. Demarat în 2011, raportul Top 100 Global Innovators este acum în al optulea an de existență.

Pentru detalii despre top, puteți accesa Clarivate Analytics, aici:
https://clarivate.com/

 

Pentru mai multe detalii despre activitățile de proprietate intelectuală Epson, aici:
global.epson.com/innovation/intellectual_property/

 

Despre Epson

Epson este un lider global în tehnologie, dedicat conectării oamenilor, lucrurilor şi informațiilor, prin intermediul tehnologiilor sale originale eficiente, compacte şi precise. Având o gamă de produse care cuprinde de la imprimante cu jet de cerneală şi sisteme de imprimare digitală până la proiectoare 3LCD, ochelari inteligenți, sisteme de detecție şi roboți industriali, compania se concentrează asupra stimulării inovațiilor şi depășirii așteptărilor clienților în ceea ce privește imprimantele cu jet de cerneală, comunicarea vizuală, echipamentele portabile şi robotica.

Condus de Seiko Epson Corporation din Japonia, grupul Epson are peste 81.000 de angajați în 85 de companii din întreaga lume şi se mândrește cu contribuțiile aduse comunităților în care își desfășoară activitatea şi cu eforturile permanente de a reduce impactul asupra mediului. http://global.epson.com/

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *