Noile căști HUAWEI FreeBuds Pro oferă o experiență audio de înaltă calitate prin tehnologia de anulare a zgomotului și prin funcțiile de pornire inteligente

 București, 9 noiembrie 2020Huawei Consumer Business Group România anunță lansarea celor mai recente căști vârf de gamă True Wireless Stereo (TWS), HUAWEI FreeBuds Pro, pe piața din România. Primele căști TWS cu anulare inteligentă a zgomotului se lansează local la prețul recomandat de 999 lei.

Noile HUAWEI FreeBuds Pro consolidează poziția companiei ca pionier în domeniul căștilor TWS. Noile căști wireless oferă un design rafinat, o calitate excelentă a sunetului și confort de lungă durată, alături de o tehnologie inovatoare și unică de anulare activă a zgomotului, care îi va încânta, cu siguranță, pe consumatorii moderni. HUAWEI FreeBuds Pro sunt disponibile în trei nuanțe: Silver Frost, Ceramic White și Carbon Black.

Mix de estetică, tehnologie și confort

Huawei a proiectat noile căști HUAWEI FreeBuds Pro ținând cont de design și confort. Respectând principiul minimalismului în design, HUAWEI FreeBuds Pro elimină toate caracteristicile de design inutile, asigurându-se că fiecare element este funcțional și elegant.

Cu un design in-ear unic, HUAWEI FreeBuds Pro vin cu trei dimensiuni diferite de dopuri din silicon. Acestora li se alătură o funcție de detectare a dimensiunii potrivite, disponibilă în aplicația HUAWEI AI Life, care le permite utilizatorilor să găsească dimensiunea perfectă. Pentru a realiza acest lucru, Huawei Audio Lab a colectat și analizat datele canalului auditiv de la peste 1.000 de utilizatori reali din întreaga lume.

Noua tijă pătrată a căștilor HUAWEI FreeBuds Pro este subțire și elegantă, reducând în același timp zgomotul extern și integrând componente tehnice vitale. Designul rezistent la vânt elimină orificiile de captare a sunetului pentru a atenua interferențele de zgomot ale vântului. Astfel, utilizatorii nu vor fi afectați de zgomotul exterior, chiar și atunci când merg pe jos, aleargă sau merg cu bicicleta. Mai mult decât atât, aceștia pot activa cu ușurință anularea activă a zgomotului, ajusta volumul, răspunde la apeluri sau reda piesele preferate folosind butoanele căștilor HUAWEI FreeBuds Pro.

Gesturile sunt extrem de intuitive. Controlul poate fi preluat prin simpla glisare pe o anumită zonă. HUAWEI FreeBuds Pro pot detecta cu precizie obiceiurile de utilizare pentru a minimiza atingerile.

Anulare activă a zgomotului, dinamică și inteligentă

Cel mai nou și avansat produs audio vârf de gamă din portofoliul Huawei, HUAWEI FreeBuds Pro, oferă o calitate audio remarcabilă. Mai mult, experiența de ascultare este îmbunătățită de funcții noi și inteligente, care redefinesc industria căștilor TWS.

Cu HUAWEI FreeBuds Pro, inginerii audio Huawei au adăugat o suspensie dinamică personalizată între difuzor și driverul dinamic. Imitând o tehnică utilizată de principalii producători de echipamente Hi-Fi, aceasta stabilizează sistemul acustic al întregii căști, reducând vibrațiile pentru a oferi un sunet clar. Excelența audio a căștilor FreeBuds Pro este completată de Dynamic EQ Adjustment, o nouă funcție ce utilizează date de la microfonul in-ear pentru a optimiza automat sunetul pentru tipul de ureche al utilizatorului.

HUAWEI FreeBuds Pro sunt primele căști TWS din lume care dispun de anulare dinamică inteligentă a zgomotului. Îmbunătățită față de modelele anterioare, anularea zgomotului este crescută până la 40 dB[1], iar fixarea in-ear elimină în mod natural distragerile. Mai mult, microfoanele duble poziționate în interiorul și exteriorul căștilor pot identifica rapid zgomotul din mediul înconjurător și pot comuta automat între trei moduri de anulare a zgomotului – Ultra Mode, Cozy Mode și General Mode – pentru a elimina efectiv zgomotul din jur.

Fie că utilizatorul este acasă, se plimbă sau se află într-un loc aglomerat, HUAWEI FreeBuds Pro simt în mod inteligent mediul și îmbunătățesc experiența de anulare a zgomotului. Cu anularea zgomotului activată, bateria durează până la 4,5 ore. În cazul în care anularea zgomotului nu este activată, bateria durează 7 ore întregi, fără a fi nevoie de încărcare cu carcasa de încărcare inclusă[2]. Pentru a activa sau dezactiva anularea zgomotului, se ciupește pur și simplu tija căștilor.

În plus, HUAWEI FreeBuds Pro sunt primele căști Bluetooth cu antenă inteligentă dublă din lume. Pe HUAWEI FreeBuds Pro, fiecare cască este echipată cu două antene Bluetooth care oferă o acoperire omnidirecțională de 360° a semnalului Bluetooth, pentru o conexiune mai stabilă.

Funcții mai inteligente pentru lumea audio digitală

O serie întreagă de alte funcții inteligente îmbunătățesc și mai mult experiența utilizatorului, transformând HUAWEI FreeBuds Pro într-o experiență de utilizare încântătoare. Modul Awareness și Modul Voce[3] utilizează cele două microfoane pentru a ajuta utilizatorii să audă lumea exterioară atunci când traversează drumul sau poartă o conversație. Conexiunea dublă cu sistemele inteligente Android, iOS și Windows înseamnă că utilizatorii pot comuta fără probleme între dispozitive, fără a fi legați de un singur brand.

Datorită acestui nou sunet inteligent combinat cu un design, măiestrie și confort deosebite, noile căști HUAWEI FreeBuds Pro sunt un dispozitiv ideal pentru consumatorii de pretutindeni.

Pentru mai multe informații, vă invităm să accesați: https://consumer.huawei.com/ro/audio/freebuds-pro/.

Despre Huawei Consumer Business Group

Produsele și serviciile Huawei sunt disponibile în peste 170 de țări, deservind mai mult de o treime din populația lumii. Compania deține 14 centre R&D în țări precum Statele Unite ale Americii, Germania, Suedia, Rusia, India și China. HUAWEI Consumer BG este una din cele 3 filiale ale companiei și include telefoane inteligente, computere și tablete, dispozitive purtabile și servicii cloud, etc. Cu peste 33 de ani de expertiză în domeniul telecomunicațiilor, HUAWEI oferă tehnologii inovatoare pentru consumatorii de pretutindeni.

Pentru mai multe informații, vizitați: http://consumer.huawei.com/ro

Pentru noutăți despre Huawei Consumer BG, urmăriți-ne pe:

Facebook: https://www.facebook.com/huaweimobilero/

Instagram: https://www.instagram.com/huaweimobilero/

YouTube: https://www.youtube.com/HuaweiMobilero

[1] Date obținute din teste model bazate pe persoane reale efectuate în laboratorul Huawei. 40 dB este maximul de anulare a zgomotului. Efectul real poate varia în funcție de mărimea urechii utilizatorului, vârfurile urechii utilizate, structura canalului auditiv, poziția de purtare, starea utilizatorului (mestecă, face sport etc.) și de alte condiții.

[2] Viteza de încărcare este scenariul de încărcare cu carcasa de încărcare (căștile nu sunt în carcasă). Durata de viață a bateriei și datele de încărcare provin de la Huawei Labs, rezultatele reale pot varia în funcție de medii și obiceiuri de utilizare diferite.

[3] Utilizatorii pot descărca aplicația Huawei AI Life și pot activa Modul Awareness și Modul Voce. Utilizatorii de smartphone-uri Huawei pot descărca aplicația HUAWEI AI Life din HUAWEI App Gallery, iar ceilalți utilizatori Android pot consulta „Ghidul rapid” din cutia produsului și pot scana codul QR pentru descărcare. În prezent, aplicația HUAWEI AI Life nu suportă dispozitive iOS și Windows.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *