• Love it: Fotografii clare datorită camerei quad de 48MP cu lentile ZEISS Optics, care pot fi personalizate cu o serie de opțiuni de watermarking.
  • Trust it: Trei ani de actualizări de securitate și de softwarepentru a vă asigura că cele mai importante detalii sunt în siguranță.
  • Keep it: Performanță pe care te poți baza, acum și în viitor: o durată de viață de până la două zile a baterieiși o perioadă extinsă de 3 ani de actualizări AndroidTM

București, 7 iulie 2021HMD Global, compania care deține licența Nokia pentru telefoane și accesorii, anunță că Nokia X10, partenerul perfect care te ajută să duci la bun sfârșit activitățile zilnice, este acum disponibil în România la prețul recomandat de 1599 RON.

Terminalele din seria X reprezintă vârful de gamă și întrec limitele a ceea ce industria poate oferi printr-o serie de promisiuni cu privire la durabilitate, fiabilitate, calitate și rafinament.

Experiențe incredibile pe care le vei îndrăgi pentru mai mult timp. Promisiunea Android TM pe care o etalează terminalele Nokia a fost îmbunătățită, iar Nokia X10 vine acum cu trei ani de actualizări lunare de securitate, trei ani de actualizări ale sistemului de operare și o carcasă 100% biodegradabilă prin compost.

Nokia X10 oferă, de asemenea, cel mai accesibil și rapid semnal 5G – de până la 20 de ori mai rapid decât viteza medie 4G – pentru partajarea de fișiere. Terminalul beneficiază de o cameră principală de 48MP care surprinde imagini ce pot fi apoi personalizate cu o serie de opțiuni, precum watermarking, pentru a vă eticheta imaginile, de la logoul companiei la hashtag-uri. Conținutul poate fi vizualizat pe un ecran de 6,67”, ușor de navigat de la o margine la cealaltă.

„Nokia X10 vine în urma fratelui său mai mare, Nokia X20, și optimizează noua serie X la nivel de preț. Performanța fiind unul dintre atributele acestei game, terminalul beneficiază de semnal 5G, longevitate și soluții imagistice puternice. Ca oricine, știm exact de ce este nevoie pentru a lucra de la distanță fără a pierde din productivitate, iar Nokia X10 este conceput pentru oamenii care caută un terminal care să merite investiția.”, spune Stephen TaylorChief Marketing OfficerHMD Global.

Nokia X10 răspunde nevoii de imagini calitative

Surprindeți conținut cu ajutorul camerei principale quad de 48MP, cu renumitele lentile ZEISS Optics și tehnologie AI de îmbunătățire a imaginilor, și veți avea un videoclip frumos, cu o claritate impecabilă. Puteți împărtăși conținutul în mod instantaneu cu colegii sau prietenii în timp ce vă deplasați, datorită tehnologiei 5G, care este perfectă pentru partajarea videoclipurilor și a fișierelor de dimensiuni mari.

Cu un ecran lat, de 6,67″ Full HD+ în format punch-hole, conținutul va fi livrat într-un format și atrăgător.

Oferiți imaginilor factorul „wow” cu o suită completă de instrumente de editare profesională și de gradare a culorilor, care includ modul Cinema, modul Portret și ZEISS Flares. Distribuiți conținut deosebit pentru a-i inspira pe cei din jur. În plus, mulțumită Google Photos, puteți stoca fotografiile și videoclipurile fără a fi nevoie să vă faceți griji cu privire la spațiul de stocare.

Noul mod multi-cam Dual Sight al terminalului Nokia X10 vă permite să realizați videoclipuri cu două camere simultan, astfel încât să puteți capta fiecare acțiune din mai multe unghiuri. De asemenea, aveți posibilitatea de a personaliza fotografiile cu o serie de opțiuni de watermarking, fie prin adăugarea unei semnături unice pentru proiecte de la serviciu sau trimiterea unui mesaj personalizat cu ocazia aniversării unui prieten.

Cu trei ani de actualizări lunare de securitate, trei ani de actualizări ale sistemului de operare și cel mai nou Android TM 11, puteți avea încredere în noul Nokia X10. Toate acestea sunt prezentate pe interfața curată Android TM, pentru care smartphone-urile Nokia sunt recunoscute și apreciate.

Nokia X10 are o durată de viață de până la două zile a bateriei cu o singură încărcare și folosește cea mai recentă platformă mobilă Qualcomm® Snapdragon™ 480 5G, prima platformă Snapdragon concepută pentru a aduce tehnologia 5G pe piața 4G.

Nokia X10 atrage priviri și este prietenos cu natura

Nokia X10 este disponibil în două culori uimitoare inspirate de peisajul scandinav, Forest și Snow. Terminalul vine cu o carcasă compostabilă 100% pentru a reduce deșeurile și a fost concepută special pentru a fi rezistentă și, în același timp, prietenoasă cu mediul înconjurător.

Preț și disponibilitate

Nokia X10 este disponibil în România în culoarea Forest Green, la prețul recomandat de 1599 RON.

Imagini

Vă rugăm să vizitați biroul de presă pe website, la acest link.

 

Despre HMD Global

HMD Global Oy („HMD”), cu sediul în Espoo, Finlanda, este producătorul telefoanelor Nokia și serviciilor HMD. Misiunea HMD este de a oferi creativitate accesibilă pentru oricine. HMD creează și furnizează o gamă de smartphone-uri și telefoane clasice, având un portofoliu tot mai extins de servicii inovatoare. Dedicat securității, durabilității și calității, HMD deține licența exclusivă a brand-ului Nokia pentru telefoane, tablete și accesorii. Pentru mai multe informații, accesați www.hmdglobal.com.

Nokia este marcă înregistrată a Nokia Corporation. Qualcomm și Snapdragom sunt mărci înregistrate ale Qualcomm Incorporated. Qualcomm Snapdragon este un produs al Qualcomm Technologies, Inc. și/sau al filialelor sale. Google, Google Photos, Android și Android One sunt mărci comerciale ale Google LLC. Toate specificațiile, caracteristicile și alte informații despre produse furnizate pot fi modificate fără notificare prealabilă. Ofertele pot fi varia. Verificați disponibilitatea locală.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *