OnePlus Nord 2 5G va oferi performanțe excelente cu ajutorul îmbunătățirilor AI ale chipseturilor flagship MediaTek.

București, 7 iulie 2021: Astăzi, brandul global de tehnologie OnePlus a anunțat că noul telefon OnePlus Nord 2 5G va integra un chipset flagship de la MediaTek. OnePlus a lucrat îndeaproape cu MediaTek pentru a îmbunătăți caracteristicile bazate pe inteligență artificială (AI) ale Dimensity 1200. Arhitectura Open Resource de pe Dimensity aduce o serie de noi caracteristici bazate pe AI pe OnePlus Nord 2 5G pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului în mai multe scenarii. Pentru a evidenția noile capacități AI ale chipsetului, OnePlus și MediaTek au ales numele Dimensity 1200-AI pentru a-l distinge de versiunea Dimensity 1200 standard.

“OnePlus s-a angajat să împărtășească cea mai bună tehnologie cu utilizatorii, iar linia OnePlus Nord reafirmă această misiune într-o categorie de preț mai accesibilă,” a declarat Pete Lau, fondatorul OnePlus. “Utilizarea rapidă și fluidă a smartphone-urilor este esențială pentru a face OnePlus unic și suntem mereu în căutare de noi modalități și tehnologii care să ne permită să aducem această experiență mai multor utilizatori.”

Dimensity 1200-AI este primul exemplu al inițiativei arhitecturii MediaTek Dimensity Open Resource, prin care am optimizat chipset-ul Dimensity 1200 5G pentru a livra o experiență personalizată pentru utilizatorii OnePlus,” a declarat Dr. JC Hsu, Corporate VP și GM al diviziei Wireless Communications Business din cadrul MediaTek. “Pe măsură ce inteligența artificială remodelează viitorul chipseturilor, această inițiativă oferă brandurilor precum OnePlus acces la cele mai noi capabilități bazate pe AI, cu flexibilitatea de a inova în moduri noi și interesante.”

Noul dispozitiv OnePlus Nord 2 5G va integra următoarele funcționalități avansate alimentate de AI: fotografiere asistată de AI pentru imagini mai bune, îmbunătățiri ale afișajului pentru o experiență de top, timpi de răspuns mai buni pentru sesiuni de gaming mai rapide și mai fluide și multe altele.

Cameră premium asistată de AI

Tehnologia foto cu AI permite o experiență de fotografie mai inteligentă, cu rezultate îmbunătățite.

Pentru fotografii, AI Photo Enhancement este capabil să recunoască până la 22 de scenarii de fotografie diferite și reglează automat tonurile de culoare și contrastul pentru a asigura optimizarea fotografiilor la calitate maximă, chiar și pe timp de noapte și în alte medii cu lumină slabă.

Pentru videoclipuri, funcția AI Video Enhancement permite efecte HDR live în timp real pe durata înregistrării. Chipset-ul personalizat AI folosește tehnologia DOL-HDR pentru a îmbunătăți calitatea imaginii, a ajuta înregistrarea și a îmbunătăți gama de culori și precizia culorilor videoclipurilor. Acest lucru ajută la obținerea unor detalii mai bune ale umbrelor, păstrarea highlight-urilor și la o gamă dinamică mai mare.

Display alimentat de AI

Experiențele vizuale sunt mai dinamice și mai intuitive cu integrarea profundă a tehnologiilor AI.

Îmbunătățirile esențiale includ tehnologia AI Color Boost, care utilizează capabilitățile de înțelegere a contextului ale AI pentru a transforma automat gama dinamică standard (SDR) în HDR. AI Resolution Boost îmbunătățește automat rezoluția video la rezoluție HD pe aplicațiile populare de socializare. În plus, Smart Ambient Display utilizează AI pentru a controla dinamic luminozitatea ecranului în funcție de condițiile de iluminare din jurul utilizatorilor și a conținutului afișat pe ecran, asigurând o experiență de vizionare intuitivă și confortabilă în orice moment.

Gaming și mai mult de atât

Pe lângă camera îmbunătățiță și tehnologiile afișajului, flagship-ul MediaTek Dimensity 1200-AI oferă și o experiență de gaming superioară. Utilizatorii vor putea juca la o rată ridicată de refresh titluri precum Brawl Stars. Utilizatorii pot profita, de asemenea, de latența scăzută a dispozitivului, gestionarea îmbunătățită a căldurii telefonului și consumul eficient de energie pentru sesiuni de gaming mai lungi.

Pentru mai multe detalii despre OnePlus Nord 2 5G, vizitați site-ul oficial OnePlus, forumurile și canalele de socializare.

Despre OnePlus

OnePlus este o companie globală de tehnologie mobilă care depășește conceptele convenționale de tehnologie. Creat în jurul mantrei „Never Settle”, OnePlus creează produse cu un concept inedit, calitate premium de construcție și hardware performant. OnePlus se dezvoltă prin cultivarea legăturilor puternice și creșterea împreună cu comunitatea sa de utilizatori și fani.

Pentru mai multe detalii, vizitați OnePlus.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *