Logitech G echilibrează șansele în eSports cu PINK PRO X SUPERLIGHT

Suntem încântați să anunțăm că cel mai ușor și mai rapid mouse de gaming din gama PRO de până acum este disponibil și în versiunea PINK pentru publicul larg.

PINK PRO X SUPERLIGHT integrează tehnologia wireless LIGHTSPEEDsenzorul HERO 25K  alături de designul mecanic extrem de rafinat, fiind noul standard al jucătorilor de elită din lumea eSports.

Magenta6

Pentru a respecta cerințele celor mai exigenți jucători, PRO X SUPERLIGHT a fost regândit și proiectat cu atenție pentru a reduce greutatea mouse-lui, îmbunătățind în același timp performanța. Cântărind doar 63 de grame, este cu aproximativ 25% mai ușor decât modelul standard PRO Wireless.

În plus, PRO X SUPERLIGHT dispune de tehnologia wireless LIGHTSPEED de 2,4 GHz pentru un răspuns instantaneu la mișcări și o autonomie a bateriei de până la 70 de ore. Mouse-ul beneficiază de piciorușele PTFE pentru a oferi precizie, viteză și manevrabilitate de neegalat.

Magenta5

PRO X SUPERLIGHT este echipat cu senzorul HERO 25K (25.600 DPI) de la Logitech G, primul senzor pentru mouse de nivel sub-micron din industrie. Senzorul poate urmări cu precizie cele mai fine mișcări (aproximativ 1/50 din grosimea unui păr uman)  fără a compromite precizia.

Magenta4

Senzorul HERO 25K utilizează un sistem inteligent de gestionare a energiei pentru a ajusta continuu frame rate-ul în funcție de mișcarea mouse-ului, totul pentru a eficientiza consumul de energie. Chiar și la DPI mare, HERO este de 10 ori mai eficient din punct de vedere energetic decât senzorii Logitech G din generațiile anterioare.

PINK PRO X SUPERLIGHT este disponibil începând cu astăzi, 8 februarie, cu un MSRP de 159.99 dolari. Pentru mai multe informații, accesați link-ul. Totodată, puteți vizita și canalul nostru YouTube pentru a vedea cele mai recente postări.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *